Forårsønsker fra Notre Dame

Elsker jyske loppemarkeder

loppefundVi har været på rigtig mange loppemarkeder, og sikke en forskel der kan være. En ting kan nogle steder være omtalt som “gammelt ragelse” – og selv samme ting defineres et andet sted som “industriel retro og hipt”. Selvfølgelig er det øjnene der ser. Og denne “ting” er måske også stylet på en anden måde eller istandsat, inden den sælges videre med et ekstra 0 i slutningen af prisen.

Men jeg elsker at tage på et loppemarked i en mindre by på landet, hvor de lokale spejdere eller sportsforeningen har samlet “alt godt fra kælderen ind” fra byen. Det er selvfølgelig også her, at man finder nogle fantastiske ting til ingen penge, fx i forhold til nogle loppemarkeder i København, hvor der godt kan gå lidt “overpris” i det.

Men jeg elsker nu altså den følelse, hvor du går rundt i en sportshal fyldt med alt muligt – og du aner ikke hvad der dukker op. Som i dag, hvor jeg kørte forbi et loppemarked i Bramdrup ved Kolding – hvor frivillige havde stillet varer op i 2 haller og overskuddet gik til lokalsporten. Her var alt. Altså som i ALT. Og som i alt muligt mærkeligt. Men også fede ting indimellem. Jeg købte nu ikke så meget denne gang, men for tingene på billedet kom jeg af med kr. 95,- inkl. entré på en 10’er (ekskl. katten, han er bare en linselus). Så er det sq sjovt at gå på et jysk loppemarked.

Nu skal tingene så bare lige have en overhaling. Den røgfarvede lampeskærm i glas skal have en messingfatning og messinglampen en klassisk lampeskærm. Min Broste Copenhagen tekande er allerede taget i brug og den gule værktøjskasse til en 20’er, skal vist laves om til plantekasse/krydderurter og bryde stilen i mit kommende orangeri.

Måske vi ses på et lokalt loppemarked derude en dag? Tjek Markedskalenderen hvor du finder en masse loppemarkeder rundt om i hele Danmark.

/Charlotte

Følg blog eller besøg os på Facebook eller Instagram

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsønsker fra Notre Dame