Nye fliser på 15 min

Skab dette look billigt med DBA-fund

731c92e622a58fe13c443b28e319b071Jeg har længe overvejet at lave en makeover af mit soveværelse og for at få inspiration og ideer, bruger jeg gerne flere timer på Pinterest. Verdens bedste site! Synes dette soveværelse (source: Pinterest) er så hyggeligt og fint – og jeg er stor fan af det lyse, nordiske look med et retro/genbrugs touch. Meeen da mit budget ikke bugner, vil jeg gerne skabe det så billigt som muligt.

Her er DBA min bedste ven og herunder er lige det, som jeg fandt, der ville kunne skabe looket: get-the-look-nordisk2 Hyldesystemerne ville snildt kunne males hvide og sammensættes, så de hænger lige som man selv ønsker – fx som på billedet ovenover, hvor man har lavet plads til en fin plakat. Er også vild med væglamperne, som er mega praktiske, idet man selv kan flytte rundt på lyset, når man skal læse en god bog om aften 🙂 100 kroner for messinglampen er jo et kup! Til sidst vil en flot retroplakat, en plante på sengebordet, bøger på hylderne og hvidt sengetøj være prikken over i’et 🙂

Her er links til tingene:
Sengebord teak #1
Sengebord teak #2
Hyldesystem #1
Hyldesystem #2
Messing væglampe
Sakselampe
Retroplakat #1
Retroplakat #2
Aloe Blue plante

Dette var mit bud på, hvordan jeg kan skabe et nordisk retro look – uden at bruge sindssygt mange penge. Håber, at I kunne bruge det til egen inspiration.

/Nadia

Følg blog eller besøg os på Facebook eller Instagram

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye fliser på 15 min