Den perfekte billedevæg

Sådan skaber jeg billigt dette look

get-the-look

Designtrends går i øjeblikket mod det lidt mørkere og mere dristige udtryk. Så nu vil jeg skabe dette look til “ingen penge”. Jeg har et hjørne i mit soveværelse, der råber “gør noget ved mig”. Så nu vil jeg være dristig og skabe en hyggekrog i mit soveværelse, hvor de mørke farver får lov at dominere.

Og som altid vil jeg gå efter at skabe noget, uden at bruge alt for mange penge. Dog vil jeg ikke gå på kompromis med tapetet, det er bare et must have. Det blev oprindelig designet til møbler af Arne Jacobsen, men er nu genoplivet som tapet. I love it.

Resten af interiøret til hjørnet vil jeg finde på DBA, som jo er min “yndlingsbutik” :-). Her er lige hvad jeg fandt i dag på DBA, som ville kunne give dette look. Urtepotten er dog fra Bloomingville til kr. 107,00. Den skal prydes af en eucalyptus.

get-the-look-2

I hjørnet vil jeg også lave paneler, som I ser på væggen. Det kan gøres på et par timer for et par hundrede kroner. Tjek evt. vores indlæg om DIY af paneler. Så alt i alt beløber det sig til ca. kr. 2.500,-. Men det er også inkl. det lækreste tapet og en fed flagermusstol.

Her er links til tapet og tingene på dba:
Tapetkunst.dk
Messinglysestager
Marmorbord
Flagermusstol
Gulvlampe

Så dette var mit bud på, hvordan jeg kan skabe et trendy look – uden at bruge sindssygt mange penge.
Håber, at I kunne bruge det til egen inspiration.

/Charlotte

Følg blog eller besøg os på Facebook eller Instagram

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte billedevæg