DBA-fund til dig

Billy Ikea Hack bogreol – in progress

reol3

“Mor, du har alt for mange nipsting…” Og ja, jeg ved det godt – mit hjem ikke sådan heeeelt minimalistisk. Det er da også en udfordring at få min Billy Ikea Hack bogreol til at se fantastisk ud og ligne noget fra Bo Bedre. Til gengæld elsker jeg mine små genbrugsfund, bøger og arvestykker. Så da vi flyttede i ny bolig for et års tid siden med højt til loftet, tænkte jeg, at jeg ville have sådan en indbygget bogreol der skulle fylde hele vores væg i kontoret. Med plads til ALT…

Men ak, det var godt nok dyrt at få lavet af en snedker. Prisleje lå på mellem 10-20.000. Altså, så tror jeg da også, at resultatet havde stået ret skarpere. Men min reol har kostet ca. kr. 1.400,- at lave inkl. maling, polyfilla, lister og greb til lågerne. Så til hver en tid ville jeg vælge at DIY it.

reol2

Reolen består af Ikeas Billy reoler, som jeg har fundet på DBA til billige penge – der så er savet til og placeret ved siden af og oven på hinanden som legoklodser. Jeg blev inspireret af de mange Ikea Hacks som man finder og tænkte, at det kunne jeg måske godt selv lave. Det har taget lidt tid og jeg er absolut ikke færdig. Der er lige et par huller, der skal have polyfilla og så skal hele reolen have en gang maling mere.

Øverst vil jeg have sat et par gallerilamper og i det lille indhak, hvor jeg har monteret hoved- og sidegærde skal der være inddirekte lys. Jeg monterede en almueliste over puffen og malede den øverste del af væggen i meget mørk grå. Det giver et meget godt modspil til reolen. Og så elsker jeg min orange Artemide Tolomeo væglampe, som vi fandt på loppemarked for kr. 75,-.

reol1

Så til jer, der kunne være interesseret i at lave jeres egen Ikea Hack bogreol – just go diy it. Der findes et hav af video’er, opslag og guides derude. Du kan se link under vores Inspirationssider.

Nu mangler jeg bare at få sat tingene pænt på plads i reolen, men jeg ved dog også godt, at det aldrig bliver helt minimalistisk og nordisk look. Men det er jo bare min stil – crowded nips 🙂

/Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DBA-fund til dig