Sådan skaber jeg billigt dette look

Egen kunst på 10 min. og 0 kr.

kunst

Vand, papir og neglelak – så kan du også skabe dine helt egne små kunstværker til væggen for 0 kr. For vi har vel alle sammen et par gamle neglelakker liggende i skuffen, hvor farven måske passede bedst til 80’er festen? Eller dengang man bare måtte eje en med guldglimmer?

Nå, men jeg havde i hvert fald et par stykker liggende, der godt kunne flyde ud af flasken. Jeg havde set nogle DIY’s, hvor de leger med neglelak på papir, krukker og alt muligt andet. Så hvorfor ikke prøve det. Jeg ville gerne have de grønne toner ind på billedet, så på disse to “kunstværker” har jeg kun brugt to forskellige neglelakker – grøn og sort.

Fremgangsmåden er ganske simpel:
1. Læg et stykke karton i en balje eller i en håndvask, hvor du godt må svine lidt (neglelakfjerner kan dog bruges).
2. Lav en sø af vand på papiret.
3. Vend hovedet i vejret på første neglelak og lav nogle streger/cirker/prikker rundt omkring.
4. Tag den næste farve neglelak og lav nogle streger/cirker/prikker rundt omkring.
5. Du vil nu se, at neglelakken flyder sammen med vandet og flere steder bliver helt doucheret. Er du ikke tilfreds med looket, kan du bare dreje papiret lidt rundt, så neglelakken flyder mere ud.
6. Læg papiret til tørre og sæt i ramme. Hvis du har brugt karton, vil det ikke krølle så meget. Presset fra glas og ramme vil evt. rette det op.

Det er bare om at prøve, det er jo ikke dyrt at fejle. Vælg nogle farver, som du gerne vil have på væggen. Jeg synes, at den sorte giver et godt modspil og lidt drama. Men du kan jo vælge 1 farve eller 10. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Afslutningsvis selvfølgelig lige signaturen #creativehomeby2g (ja, det er jo nye tider) :-). Som I kan se, er rammerne med billederne photoshoppet ind, så I kunne se hvordan de tager sig ud på en væg. Jeg skal nemlig lige først have fundet en væg her i hjemmet, hvor der er plads til mere… (!!)

Jeg håber, at dette gav dig lyst til selv at kaste dig ud i DIY med neglelak. Om ikke andet, så er det også et hyggeligt og overskueligt lille projekt med børn.

/Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan skaber jeg billigt dette look