Min uundværlige værktøjskasse

En lille opfriskning af genbrugsfund

bil

Det hænder ret ofte, og sikkert også for jer, at jeg tager i en genbrugsbutik og kommer hjem med noget ganske uventet. Det er det sjove ved at tage i genbrugsbutikker, du ved aldrig hvad du finder.

Forleden stod denne lille bil i legetøjsafdelingen og den måtte jeg bare eje. Men den var desværre godt mærket af sollys. Så det der tidligere var skarpe gule og røde farver, var nu blevet til lyserød og falmet gul. Så frem med malertapen og spraydåserne.

Jeg startede med at pakke hele bilen ind i plastik – fraset skærmene og ratstammen. Lygterne på skærmene dækkede jeg med malertape og så ellers bare spraye derudaf med en cremefarvet sprayrest. Næste dag var det så karrosseriets tur – og her skulle der en del malertape til, for at skabe lige linjer ved kofanger, sæde, ratstamme m.m. Forberedelserne tog absolut længere tid end selve maleriet, men nu står bilen klar – så når min mands børnebørn kommer på besøg, så kan de få en tur rundt i huset. Fornøjeligt for dem og noget pænt at se på for mig…

Følg blog eller besøg os på Facebook eller Instagram

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uundværlige værktøjskasse