A place to visit

DIY: Paneler i lejlighed

Med plankegulve, højt til loftet og stuk – indbød min lejlighed i København til andet end hvide vægge. Den råbte på dybde og karakter. Så med en almueliste, fejelister, montagelim og maling – fik jeg på en times arbejde kreeret disse paneler. Derefter malede jeg væg og panel i hvid højglans og den øverste del i en lys grå med blålig skær (farven er Stardust fra Sadolin). Det gav et helt andet udtryk i min stue, som jeg synes er super fedt og mere hyggelig.

Spejlet er faktisk fra Kiwi, som kun kostede omkring 100 kroner, som jeg lige husker det (2-3 år siden). Vildt hvad man kan finde i en indkøbsbutik til ingen penge – elsker at købe noget, som ser meget dyrere ud end hvad det har kostet 🙂 Lampen er en Fogh og Mørup “trompetlampe”, som lå helt støvet i min fars kælder. Fandt ud af at det har været min farmors for mange år siden, hvilket er ret skægt, at den så nu er “kommet til live” igen. Gubi har faktisk lavet en lampe, som ligner trompetlampen bare meget dyrere – jeg vil helt klart anbefale Fogh og Mørup – og på DBA kan man finde mange af dem billigt.
Elsker hvordan den svæver over bordet og dens enkelthed 🙂
Keramikken er loppefund, glasset fra Søstrene Grene og bordet fra DBA til kun 400 kroner. Stolene er de populære fra FDM som har stået på min mors loft, pude fundet i en genbrugsbutik og skind fra jysk.

Håber I kan lide det, nu mangler jeg bare lige lidt hylder og gerne et stort maleri, men det kommer…:)

//Nadia

panel

panel2

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A place to visit