DIY: Lille drivhus med selvvanding

Ny website – eget domæne

Kære følgere af vores blog, der handler om DIY og indretning til billige penge… Vi har fået ny website og eget domæne, som vi håber, at I vil gå ind og tage et kig på – og gerne komme med jeres kommentarer til. Og hvis du har kunnet lide vores tidligere indlæg, hvor vi har forsøgt at inspirere til at lave eget design, statements og indretning til billige penge, så håber vi, at du også har lyst til at følge vores nye blog.

Du finder vores nye blog her: www.creativehomeby2g.dk. Vi har på vores nye blog også tre helt nye indlæg: “Lav dit eget udekøkken“, “Køkkendrømme” og “Vand i haven“.

koekken1front2vand-i-haven

På sigt vil der også komme spændende tilbud i vores webshop, med varer vi finder billigt på loppemarkeder. Da vores blog omhandler at lave fedt design til billige penge, så vil vores loppefund selvfølgelig afspejle dette i prisen. Så det er ikke planen, at vi skal tjene penge på loppeshoppen – men derimod give vores følgere mulighed for at få del i de spændende varer, som vi altid får købt for mange af.

Så kære følgere, vi håber at vi ses på vores nye website – og kom gerne med ris/ros eller spørgsmål til vores DIY eller vores nye website.

/www.creativehomeby2g.dk

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Lille drivhus med selvvanding