Min kat havde efterladt ham her....

Give-away / konkurrence: Smukke stofmagneter

frontpage

Creative Home har nu eksisteret i 1 måned og vi har allerede rundet over 6.500 sidevisninger, 2.000 besøgende og 1.000 unikke besøgende. Det er vi utrolig stolte og beærede over. Tak for det! Det skal fejres!

Så derfor vil vi gerne lave en lille Give Away. Vi har fået et stort parti smukke stofmagneter hjem i forskellige materialer, størrelser og farver. Vi er stadig lidt usikre på, hvad vi skal med alle dem…(Læs, vi har rigtig mange!). Men først og fremmest vil vi gerne have indblik i, hvad jeres stil jer – så vi på sigt evt. kan tilbyde dem billigt på vores side.

Derfor, kære læser, vil du være med i en lille konkurrence, hvor du samtidig hjælper os? Da vi jo ikke har 5 mio. læsere, så er der stor chance for at vinde. Alt du skal gøre, er at skrive en kommentar på indlægget på vores facebookside – hvor du skriver hvilken type af magneter du ønsker.

Er du til #Soft-summer, #Real-Retro, #Rock-On eller #Surprise-me (vi sammensætter lidt blandet)?

Du skriver blot i kommentarfeltet på Facebook-indlægget, hvilken samling du ønsker tilsendt, hvis du vinder. Hvis du tagger en ven/veninde/mor/farmor, så er vedkommende selvfølgelig også med i konkurrencen. (Du skal bare også skrive, hvilken type magnet din ven skal have…).

Hvis du liker/deler/kommenterer/hyper/flasher/taler pænt om vores side, så bliver vi mægtig glade (men ikke et krav, for at deltage i konkurrencen) 🙂

Konkurrencen starter nu og slutter lørdag den 7. april. Vi trækker lod blandt jer og finder 5 forskellige vindere. Vinderne bliver offentliggjort på vores blog og Facebookside.
Ja, der er god chance for at vinde :-).

Så det du skal gøre nu er:
1. Find nedenfor hvilken stil af magneter du ønsker
2. Skriv dette i kommentarfeltet (fx #Soft-Feeling) på facebook-indlægget. Link er her: Facebookside
3. Skal en ven også vinde? Så skriv også din vens navn og hvilken stil han/hende skal have
4. Kryds fingre

stofmagneter

Tak for hjælpen!!

Mange hilsner
Creative Home – Nadia & Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kat havde efterladt ham her....