DIY: Fra skrivebord til plantekasse/barbord

Lagersalg

lagersalgVi elsker lagersalg, ligesom du nok gør? For der er ikke noget bedre, end at finde noget man længe har ønsket sig – med en kæmpe besparelse! Måske du selv holder øje med de forskellige lagersalg, der bliver promoveret rundt omkring?

Her er en liste af de lagersalg med bolig/interiør, som vi selv har tænkt os at besøge i de næste par dage. Du kan klikke på overskriften, for at gå til deres website og læse om kollektioner m.m. Da det er informationer fundet på andre websites, facebook m.m., fralægger vi os ethvert ansvar for kopiering af falske nyheder i forhold til tid og sted 🙂

LOUISE ROE, COPENHAGEN
Boliginterior af høj kvalitet, virkelig flotte ting. Med alt fra keramik, puder og bakker til lamper og borde. Salg af kollektionsprøver og rester fra tidligere kollektioner.
Lørdag den 24. marts 10-16
Ryesgade 106 A, kælderen – 2100 København

GAVEFABRIKKENS LAGERUDSALG
Altid et besøg værd, masser af lækre brands til billige penge. Fx HAY, Georg Jensen, Kähler, Normann Copenhagen m.m. (holdes samme sted som Ox Denmarq)
Fredag den 6. april 15-20
Lørdag den 7. april 10-14
Mileparken 2 – 2740 Skovlunde

OX DENMARQ
Fede designmøbler, der bl.a. bliver solgt i Illums Bolighus. Tjek deres kollektion på deres website – men bliver helt forpustet af, hvor lækre møbler, lamper og accessories de har. (holdes samme sted som Gavefabrikkens Lagerudsalg)
Fredag den 6. april 15-20
Lørdag den 7. april 10-14
Mileparken 2 – 2740 Skovlunde

Dette var bare lige de lagersalg i Københavnsområdet, som vi har tænkt os at besøge. Der kommer nogle virkelig fede lagersalg til foråret (er det ikke nu?), fx Broste Copenhagen, Muubs, Nordstjerne og Ferm Living. Der skal vi helt klart også hen, når der er sat dato på.

Du kan også altid finde nogle af de mange lagersalg på Lagersalg.com. Her kan du også købe VIP billetter til nogle af de ovenstående lagersalg, hvis du vil først ind og se det bedste 🙂

Måske vi ses på et lagersalg?

/Charlotte

Følg blog eller besøg os på Facebook eller Instagram

Ingen kommentarer endnu

Du er velkommen til at skrive en kommentar eller stille spørgsmål til indllægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Fra skrivebord til plantekasse/barbord